Citroën HY – Idag har vi 3 st olika modeller som vi anpassar efter varje kunds önskemål. En eye-catcher som aldrig går ur tiden och som väcker uppmärksamhet vart du än parkerar. Utsidan har kvar sin originalform med sin genuina vintage-känsla bibehållen. Modellen har sett likadan ut sedan den först kom ut 1948. Insidan har fått en elegant och behaglig utformning med sina varma ytor i ek, teak och mässing.

Citroën HY är designad på 40-talet och har i stort sett sett likadan ut sen dess. Dess unika utseende och praktiska möjligheter har gjort den mer och mer populär i marknadsföringssyfte och som foodtruck i Europa.

Våra Citroën HY är helrenoverade och den designade interiören är personligt utformad och håller hög standard. Vi erbjuder er att hyra en eller flera Citroën HY anpassade till svenska regler och miljökrav. Våra Citroën HY Foodtrucks är grundutrustade för caféverksamhet, men kan anpassas efter behov till såväl bar som varmkök.

Pris är beroende av flera faktorer: hur den önskas utrustad, var den ska användas (på en eller flera olika platser), om och vilken typ a foliering som önskas, hur länge den önskas hyra och på säsong.

Är du intresserad och vill ta detta steget längre? Kontakta oss redan idag så ska vi se till att er dröm blir till verklighet.

 


LBH; 4.2m*2.0m*2.3m • Vikt; 2000kg •  Bränsle; Bensin • Reg; Lätt lastbil