En klassiker modifierad efter era önskemål. Hyr du en av våra Airstream kan denna anpassas till att servera det ni önskar. De fungerar lika bra till bröllop, fester som events och i marknadsförings-syfte. Vi har ett stort nätverk och hjälper även till med alla tillstånd & hyreskontrakt som krävs för torgplatser, köpcentrum och stadsgator. När du hyr en Airstream Mobile Platform från oss kan ni foliera bussen enligt era önskemål.

Om du vill sticka ut ger våra fordon ert företag garanterad uppmärksamhet i vilket sammahang eller syfte ni än önskar marknadsföra er. Dessa unika och lyxiga mobila enheter drar uppmärksamheten till sig och kan användas antingen som foodtruck, pop-up butik, showroom, galleri, tatueringsstudio eller vadhelst ni önskar använda den till.

American Airstream har med sin orginella och utrycksfulla design blivit en amerikansk klassiker som lämpar sig utmärkt som en unik och lyxig marknadsföringsplatform för företag i olika sammanhang. Vi bygger om klassiska Airstreams och skapar en interiördesign för att passa ert företags behov och önskemål; som showroom, popup-butik, galleri, café, restaurang, bar eller foodtruck.

Airstreams har en oändlig möjlighet för olika tillämpningar med dess öppna planlösning. Vi anpassar dem så som ni önskar, såväl exteriört som interiört, och erbjuder Airstreams som kan öppnas längst hela sidan för att användas som showroom eller scen, som foodtruck med serveringlucka på sidan, som servering för café/bar eller som popup-butik.

Airstreams finns i flera olika storlekar, allt från 5 till 9,5 meter. Våra Airstreams broms, axel, el och kopplingssystem är ombyggda och anpassade efter EU-krav.

Är detta precis vad du letar efter! Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig vidare.